Läkemedel mot magbesvär

Novalucol

Novalucol är det klassiska läkemedlet mot magkatarr, sura uppstötningar och halsbränna. Läkemedlet är mycket effektivt och lindrar dina symptom inom några minuter. Novalucol innehåller inget socker eller laktos och kan även användas av gravida och ammande kvinnor eftersom läkemedlet bara innehåller kalciumkarbonat och magnesiumhydroxid. Novalucol är ett receptfritt läkemedel som finns att köpa på apoteket och på nätet.

Dimetikon

Dimetikon är ett receptfritt läkemedel som hjälper om du har besvärande gaser i magen. Läkemedlet tas inte upp av kroppen utan verkar bara i tarmen där det tar bort skum och bubblor. Det är ett mycket effektivt och harmlöst läkemedel mot magbesvär som sällan ger några bieffekter.

Moxalole

Minst 20 % av alla kvinnor och många män lider av förstoppning som kan orsaka stora smärtor. Moxalole är ett mycket effektivt och prisbelönt läkemedel mot förstoppning. Det binder vatten och ökar volymen på avföringen som gör att tarmrörelserna normaliseras, vilket i sin tur gör att förstoppningen försvinner. Rena drömmen för 20 % av Sveriges kvinnor och många män.

Lunelax

Lunelax är ett laxerande fiberbulkmedel som får tarmen att fungera normalt igen efter en förstoppning. Lunelax suger upp vatten och sväller i tarmen så att den börjar fungera normalt igen. Eftersom Lunelax inte innehåller gluten kan även glutenallergiker använda detta läkemedel mot magbesvär.

Laktulos Meda

Laktulos Meda är också ett effektivt läkemedel mot förstoppning och brukar användas om Lunelax inte hjälpt. Det verkar i tarmen, binder vätska och ökar volymen på avföringen. Eftersom Laktulos Meda inte påverkar blodsockernivån kan det med fördel användas av diabetiker.


Powered by Wordpress. Design: Supermodne.